RandersFC support odds

Fair Fans 125x125

Hvad er Randers FC Support?

Randers FC Support er en fanklub, hvis primære formål er at støtte op om fodboldholdet Randers FC.

Men en fanklub er mere end det. For mange er supporten et socialt samlingspunkt, hvor venskaber bliver knyttet på tværs af alder, køn og social status. Her er alle lige.

Derfor kalder vi os også hele familiens fanklub. Det skal være trygt at gå til fodbold, uanset om man er på stadion som 5 eller 70 årig. Vi forsøger at være med til at skabe rammerne, så alle får en positiv oplevelse, og mediernes skræmme billeder bliver glemt.

Dette sker gennem flere arrangementer som fastelavn, fodboldstævner, julefrokoster og selvfølgelig vores udebaneture.

Et historisk tilbageblik

Randers FC Support blev stiftet i forbindelse med at overbygningen Randers FC, blev en realitet i 2003.

Derfor kunne vi også fejre vores 10 års jubilæum i 2013. Dette blev markeret med at genoplive den grisefest, som i de første år, udgjorde årets sommerfest.

Kræfterne bag Randers FC Support, var i de første år Bent Jensen, men i forbindelse med at fanklubben blev en forholdsvis stor fanklub, valgte Bent at takke af.

Efter Bent Jensen overtog Ronny Nielsen hvervet som formand. Ronny valgte dog brat at stoppe, og posten blev midlertidigt overtaget af Jan Frederiksen.

Steen Hvam blev valgt til formand ved næstkommende generalforsamling og virkede som dette i tre perioder. Derefter takkede han af, og den nuværende formand blev valgt.